Mars | Wicanders

Walk On Amazing

Att gå på korkgolv är att gå på ett överflöd av fördelaktiga och unika egenskaper. Det är i fakstiska verket att gå på hållbarhet, värme- och ljudisolering. Det är att gå på renad luft, på ett råmaterial som kommer från barken på korkeken, som skalas av utan att skada trädet. Att gå på korkgolv är att gå på ett lätt, elastiskt material som är stötdämpande, allergivänligt och om det inte vore nog finns det 17 000 olika möjligheter. Att gå på kork är inte att gå på vilket golv som helst.
Kapten Scott Kelly spenderade totalt 520 dagar i rymdeb under sin astronautkarriär, men han fick aldrig ta några steg på någon annan planet. Vi har av den anledningen bjudit in honom att vara den första personen som får prova "Walk on Amazing". En 600 kvm stor yta, en replika av ytan på Mars, tryckt på korkgolv. Ett hållbart, stötdämpande och ljudisolerande, värmeisolerande och luftförbättrande golv som du nu kan välja bland 17.000 unika designer. Med Mars, erbjuder vi 17.001 varianter.
Överblick
Att gå på kork golv är inte att gå på vilket golv som helst
Scott Kelly är en amerikansk astronaut. Veteran från fyra rymduppdrag, han var en del av "One Year Mission", ett uppdrag på 340 dagar i följd i rymden på den internationella rymdstationen och spenderade den längsta tiden en människa har tillbringat i stationen. Målet var att förbereda för framtida uppdrag i den djupa rymden och till Mars.

Uppdraget var framgångsrikt, men Scott Kelly fick aldrig chansen att sätta sin fot på Mars. Så vi har nu bjudit in honom till att vara den första människan att gå på Mars. Hur?
Genom att skapa vår 17.001 Mars-design.

Med hjälp av 4k Mars Rover-fotografier kombinerat med bilder från satelliter som kretsar kring Mars, har vi rekonstruerat ett område på 600m² av planetens yta, i en skala från 1 till 1 i en lageranläggning.

Mars-ytan trycktes på korkgolv, det befintliga golvet i lagret. Väggarna har också dekorerats med Mars slätter, berg och sanddynor, vilket förmedlar en ännu mer realistisk upplevelse. Efteråt bjöds ​​Scott Kelly in att vara den första mannen som någonsin gick på detta fantastiska golv.
Om kampanjen
180º Mars
Fördelar
Golvsimulator

Teknisk lösning

Teknisk lösning
Mer information
Genom att klicka på skicka in, samtycker du att Amorim Cork Flooring S.A. lagrar och hanterar den personliga informationen som har skickats in för att förse dig med information om våra produkter och tjänster. Jag accepterar att få utskick från Amorim Cork Flooring S.A. Du kan avsäga dig från kommunikationsutskicken när som helst. För mer information om hur du avsäger dig, samt vår sekretesspraxis, vänligen besök vår integritetspolicy.

Välj produkt att jämföra

Välj produkt att jämföra