Prestanda | Wicanders

Stöttåligt

Korkens elastiska och hoptryckbara egenskap gör att det anpassar sig efter tryck. När det trycks ihop förlorar det inte sin flexibilitet och återfår sin ursprungliga form och volym utan att skadas. Wicanders golv, tack vare dess spänst, har möjligheten att studsa tillbaka från hårda nedslag. Tester visar att Wicanders golv har den högsta prestationsförmågan vad gäller stötdämpning. Wicanders golv absorberar stöten bättre samtidigt som det bibehåller sin tålighet. Det här ger som resultat ett väldigt robust golv med lång livslängd.

Stötdämpning

kork

linoleum

laminat

trä

Låg

Hög

Stötdämpning

kork

linoleum

laminat

trä

Låg

Hög

Designat för att prestera

Wicanders produkter är designade för att klara av de tuffaste förhållandena, alltid med otrolig stabilitet och utsökt prestanda. De flesta av Wicanders golv kan användas i kommersiellt utrymmen med hög trafik och erbjuder utökad garanti med korkens unika och enastående komfort.

Amorim Cork Flooring använder små textfiler och cookies för att skapa en optimerad upplevelse vid surfande på vår hemsida. Genom att klicka ”skicka in” tillåter du användandet av cookies på vår hemsida för din dator och mobil.

Gå igenom vår Integritetspolicy här.

Välj produkt att jämföra

Välj produkt att jämföra